AUDIO: New Balkan Wife izdali prvenec ‘Ništaa’

21. February, 2022

Del prvenca je tudi singelMinuta In Pol’, sanjska balada, ki vas bo očarala s temnejšimi in močnejšimi riffi. Ta oda nestabilnim ljudem in njihovi lepoti vam bo pomagala nežno križariti skozi zimo.

New Balkan Wife v “akciji”

Singel ‘Minuta In Pol’, ki ga lahko slišite na ALTR radiu, napoveduje novo balkansko ženo, ki je prvenec Ništaa izdala 18. februarja 2022.
Nova balkanska žena je UBMO (neidentificirani balkanski glasbeni objekt). Vse se je začelo, ko je rezidenca Dvocikel leta 2019 poklicala Kristin in Andreja iz zasedbe Balans. K sodelovanju so povabili še druge glasbenike in umetnike, ki naj bi bili na koncu pripravili edinsstevn šov. So pa naredili ogromno napako, ko so poklicali Milana (Klotljudi), Luko (Nevaspitani), Nikolo (Dogs in kavala/Klotljudi), Lolo (Tipon/Klotljudi) in Srdjana (Dogs in kavala) iz Srbije in Bosne ter Hercegovine. Kar je bilo mišljeno kot mirna rezidenca, se je spremenilo v čezmejno ustvarjalnost, ki prinaša narodne teme severne Jugoslavije, remiksane z novim valom in synth-popom iz 80-ih z imenom New Balkan Wife.