AVDIO: A Loss For Words reizdali album priredb

23. December, 2020
A Loss For Words

Pop-punkerji iz Massachusettsa, A Loss For Words, praznujejo deset let albuma ‘Motown Classics’, njihovega zelo popularnega albuma priredb, kot so ‘Do You Love Me’ (original The Contours), ‘My Girl’ (original The Temptations), ‘I Just Called To Say I Love You’ (original Stevie Wonder), ‘All Night Long’ (originalno Lionel Richie), ki jo lahko slišite na Altr radiu in mnogih drugih. Plošča je bila remiksana in na novo editirana in je prvič na voljo digitalno ali v obliki vinilke pri založbi Pure Noise Records.
“Zdi se mi noro, da smo si pred desetimi leti zamislili, da bi nekatere najljubše Motownove klasike predelali in posneli v kleti našega prijatelja Chrisa Currana,” je ob obletnici dejal vokalis Matty Arsenault. “Šlo nam je tako dobro, da je bil to za našo skupino pravzaprav velik zalogaj in nam je povečal število oboževalcev. V čast mi je bilo peti te neverjetne pesmi z nekaj lastnega dodatka,” je zaključil Arsenault.

“Upam, da boste album začutili in z nami potovali deset let nazaj! Veliko ljubezni vedno in za vedno. Najlepša hvala tudi Pure Noise Records, ker že od prvega dne verjamete v nas. V čast nam je, da z vami objavljamo enega izmed naših mejnikov,” so ob reizdaji dejali A Loss For Words.

Zasedba A Loss For Words je bila ustanovljen leta 2000, južno od Bostona in je 15 let neutrudno koncertirala po ZDA in vsem svetu. Njihova blagovna znamka pristnega in prisrčnega pop-punka jih je pripeljala do množice turnej, prijateljstev in spominov. Čeprav se je skupina odločila, da bo v letu 2015 končala svoje poslanstvo, upajo, da so pustili pozitivni pečat.

Seznam skladb albuma ‘Motown Classics’:

  1. All Night Long
  2. Do You Love Me
  3. I Want You Back
  4. My Girl
  5. Reach Out
  6. I Just Called To Say I Love You
  7. Tears of a Clown
  8. This Old Heart of Mine
  9. You Can’t Hurry Love
  10. What’s Goin’ On