AVDIO: Clowns z novim singlom ‘Sarah’

20. July, 2021

Pripnite se! Avstralski punk rock kapitani Clowns drvijo s polno paro s svojo najnovejšo melodijo ‘Sarah’. Novi single se poglablja v izkušnjo zaljubljenosti in čustvom, ki takrat spominjajo na divjo vožnjo z vlakom.

Clowns

Novi single so posneli s producentom Woodyjem Annisonom (The Living End, Screamfeeder) v melburnskem Red Door studiu skupaj z Mattom Squirejem (Panic! At The Disco, One Direction).
“Nikoli nisem srečal Sare, ki mi ni bila všeč. To je imenitno ime za katerega se zdi, da v ljudeh goji odlične lastnosti. Kot rečeno, Sarah, na katero se v tej pesmi metaforično sklicujemo, je hormon serotonin in je naš status razmerja na Facebooku ‘zapleteno'”, je novi single za medije opisal vokalist Stevie Williams. “Naša nova pesem raziskuje idejo, kako je lahko ljubezen podobna mamilu. Vrtoglavi vzponi in padci, ki uničujejo dušo. Vaše življenje lahko povzdigne v višine, za katere še nikoli niste vedeli, da so možne, hkrati pa lahko zasvoji. Saro imamo vsi radi, kajne? Kaj pa se zgodi, ko odide? Zakaj odhaja tako pogosto? Kako to, da smo v njeni navzočnosti tako razburjeni in kljub temu tako presenečeni, ko odide? To je ljubezen in nejasnost za vse nas zaljubljene in Saro.”