AVDIO: Ghost se po dveh letih zatišja vračajo z novim singlom

30. September, 2021

Ghost se vračajo! Karizmatični frontman Tobias Forge in njegovi Nameless Ghouls so se vrnili s prvo novo skladbo v zadnjih dveh letih in prvo originalno izdajo po preobrazbi Cardinala Copie v Papa Emeritus IV.

Ghost

Novi single se imenuje ‘Hunter’s Moon’, ki bo tudi del kompilacije težko pričakovanega nadaljevanja grozljivk za noč čarovnic, Halloween Kills. To je popolna združitev, saj Ghost postrežejo z ubijalskim rezom, ki se spodobi za Michaela Myersa, polnim okultnega rocka in metalske ostrine.
Korenine pesmi segajo do koncerta zasedbe Ghost, ki se je zgodil novembra 2018 v LA Forumu, kjer se je Forge srečal s predstavniki produkcijske hiše za film Halloween Kills. Manj kot leto dni pozneje, oktobra 2019, so Forgea povabili, da obišče scenografijo Halloween Kills in preživi čas z režiserjem Davidom Gordonom Greenom in tako dobi inspiracijo za novo skladbo.

‘Hunter’s Moon’ prihaja skupaj z navajo ameriške turneje, ki jo bo zasedba Ghost, skupaj z zasedbo Volbeat, začela 25. januarja prihodnje leto.