AVDIO: Jackson+Selers izdali single ‘Waste Your Time’

11. October, 2021

Jackson+Sellers je indie rock zamisel Jade Jackson in Aubrie Sellers, ki je nastala v času karantene. Njuna ustvarjalna pot se je začela, ko se je Jacksonova povezala s Sellersovo preko družbenega omrežja. Duet je takoj prepoznal dobro medsebojno glasbeno kemijo in se odločil posneti kompilacijo svojih obsežnih in skupnih glasbenih interesov v obliki albuma Breaking Point, ki bo izšel 22. oktobra 2021. Pevki se zlijeta v harmonično blaženost, polno bujnega rocka 70-ih, ki se prepleta s sodobnim indie popom.

Prihajajoči album Breaking Point

Njun novi singel ‘Waste Your Time’, ki ga lahko slišite na Altr radiu, poudarja izkušnje obeh na prodročju ranljivosti, osamljenosti, občutljivosti in avtonomije. Z literarnim pristopom, kjer umetnost sproži življenje, se duet Jackson+Sellers pri ustvarjanju svojih iskrenih melodij opira na svoje osebne odnose. Prihajajoči album Breaking Point, ki bo vseboval deset skladb, je bil posnet v The Cabin Studiu v vzhodnem Nashvillu konec leta 2020.
O novem singlu Jade pravi: ‘Waste Your Time’ je bil moj srčni način, da izžamem zadnje kapljice toksične zveze. Ko sem začel igrati akorde in zapisovati besedila, sem bil zelo šibka. Ko sem odložila svinčnik in končala pesem, sem se spet počutila močno. Pomagalo mi je iti naprej.” Aubrie dodaja: “Ko sva sestavljali pesmi, mi je Jade poslala mapo s kopico različnih skladb, ki jih je napisala in ta skladba je res izstopala. Spomnilo me je, kako bi lahko zvenelo, če bi danes kdo naredil čisto rock himno 90-ih. Mislim, da se je že vsak vprašal, če je zapravljal čas v napačnem razmerju in Jade je preprosto in v celoti zajela vsa ta čustva.”