Bodo Slipknot že naslednji mesec končali nov album?

10. June, 2021

Nobena skrivnost ni, da zasedba Slipknot dela na novem albumu. Zdaj pa je tolkalist in ustanovni član zasedbe Shawn ‘Clown’ Crahan dejal, da bo snemanje albuma predvidoma končano do konca julija. “Upajmo, da album izdamo še v letošnjem letu,” je še dodal Crahan.

Slipknot

Clown je ponovil svojo nedavno trditev glede prihajajočega gradiva in dejal: “Verjamem, da je ta album … To je božja glasba. Zame je prava zver. To je povsem drug element.” V zadnjih nekaj mesecih sta tako Clown kot pevec Corey Taylor večkrat poudarila, da je zasedba Slipknot njihovo glasbo usmeril v novo smer, ki pomeni izziv v ustvarjalnem procesu.

“Ljubezen do človeštva je tisto, česar ne znamo izvleči. Želimo spremeniti stvari. Ne delamo veliko na dobrodelnosti, ker verjamemo v to, da kar naredimo na odru je naša dobrodelnost,” nadaljuje Clown.
Clown je ob tem govoril tudi o prihodnosti, kjer se zdi, da se zasedba Slipknot namerava ločiti od založbe Roadrunner Records, njihove edine založbe, odkar so leta 1999 izdali svoj istoimenski prvenec. “Mislim, da to, kar počnemo zdaj, je res…veliko stvari se dogaja. Eno je, da bomo končali sodelovanje z našo založbo, ko izdamo nov album. In ob tem se počutim svobodno,” je še dodal Clown. “Ampak imamo še veliko časa, da album dokončamo. Upamo, da bomo to storili do konca julija,” je zaključil Clown.