LACHA – posrkaj kulturo! Vol.1

Dovolj je koronskega zatišja! Zelo smo veseli, da se bomo ponovno družili ob super glasbi! Tokrat na čudoviti lokaciji, na 𝐝𝐯𝐨𝐫𝐢𝐬̌𝐜̌𝐮 𝐌𝐮𝐳𝐞𝐣𝐚 𝐧𝐚𝐫𝐨𝐝𝐧𝐞 𝐨𝐬𝐯𝐨𝐛𝐨𝐝𝐢𝐭𝐯𝐞 𝐌𝐚𝐫𝐢𝐛𝐨𝐫! Vabljeni, da se nam pridružite na koncertu skupine 𝐖𝐂𝐊𝐃 𝐍𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 ob 19.00 in na 𝐉𝐚𝐦 𝐬𝐞𝐬𝐬𝐢𝐨𝐧𝐮 ob 20.30.
Glasbenike vabimo, da s seboj prinesete svoje inštrumente in se nam pridružite na odru! Dobrodošli tudi glasbeniki po duši!Poglej program in se vidimo zelo kmalu!
🟢𝟏𝟗.𝟎𝟎: 𝐖𝐂𝐊𝐃 𝐍𝐀𝐓𝐈𝐎𝐍
🟢𝟐𝟎.𝟑𝟎: 𝐉𝐚𝐦 𝐒𝐞𝐬𝐬𝐢𝐨𝐧WCKD Nation je skupina, ki postavlja rekord LACHINEGA odra. Je najštevilčnejša skupina naših dogodkov. Prepoznavni so po džezovskem zvoku, ki ga okusno prepletajo s hip hop beatom in elementi popa. Tvoje glasbene brbončice bodo okusile sodobno obliko soula, experimentalnega R&B-ja ter kitarsko podlago, ki črpa navdih iz zvoka funka 70. let.

Vstopnice lahko predhodno prevzamete na blagajni Muzeja narodne osvoboditve Maribor:
pon-pet: 8.00-17.00
sob: 9.00-12.00.

Z veseljem bi dogodke delali brezplačno, a v kulturni krizi, kateri smo priča, si tega enostavno ne moremo privoščit. Tudi glasbeniki so bili brez dela in čas je, da jih podpremo! Namesto da greš enkrat na pijačo, pridi na LACHO – boš videl, denarnica bo na istem.

Dogodek bo potekal v skladu s priporočili NIJZ.