LACHA – posrkaj kulturo! Vol.1

Dovolj je koronskega zatiลกja! Zelo smo veseli, da se bomo ponovno druลพili ob super glasbi! Tokrat na ฤudoviti lokaciji, na ๐๐ฏ๐จ๐ซ๐ข๐ฌฬŒ๐œฬŒ๐ฎ ๐Œ๐ฎ๐ณ๐ž๐ฃ๐š ๐ง๐š๐ซ๐จ๐๐ง๐ž ๐จ๐ฌ๐ฏ๐จ๐›๐จ๐๐ข๐ญ๐ฏ๐ž ๐Œ๐š๐ซ๐ข๐›๐จ๐ซ! Vabljeni, da se nam pridruลพite na koncertu skupine ๐–๐‚๐Š๐ƒ ๐๐š๐ญ๐ข๐จ๐ง ob 19.00 in na ๐‰๐š๐ฆ ๐ฌ๐ž๐ฌ๐ฌ๐ข๐จ๐ง๐ฎ ob 20.30.
Glasbenike vabimo, da s seboj prinesete svoje inลกtrumente in se nam pridruลพite na odru! Dobrodoลกli tudi glasbeniki po duลกi!Poglej program in se vidimo zelo kmalu!
๐ŸŸข๐Ÿ๐Ÿ—.๐ŸŽ๐ŸŽ: ๐–๐‚๐Š๐ƒ ๐๐€๐“๐ˆ๐Ž๐
๐ŸŸข๐Ÿ๐ŸŽ.๐Ÿ‘๐ŸŽ: ๐‰๐š๐ฆ ๐’๐ž๐ฌ๐ฌ๐ข๐จ๐งWCKD Nation je skupina, ki postavlja rekord LACHINEGA odra. Je najลกtevilฤnejลกa skupina naลกih dogodkov. Prepoznavni so po dลพezovskem zvoku, ki ga okusno prepletajo s hip hop beatom in elementi popa. Tvoje glasbene brbonฤice bodo okusile sodobno obliko soula, experimentalnega R&B-ja ter kitarsko podlago, ki ฤrpa navdih iz zvoka funka 70. let.

Vstopnice lahko predhodno prevzamete na blagajni Muzeja narodne osvoboditve Maribor:
pon-pet: 8.00-17.00
sob: 9.00-12.00.

Z veseljem bi dogodke delali brezplaฤno, a v kulturni krizi, kateri smo priฤa, si tega enostavno ne moremo privoลกฤit. Tudi glasbeniki so bili brez dela in ฤas je, da jih podpremo! Namesto da greลก enkrat na pijaฤo, pridi na LACHO – boลก videl, denarnica bo na istem.

Dogodek bo potekal v skladu s priporoฤili NIJZ.