Maskardh, Iamdisease, Grob, March of War

KUD Channel Zero

Tokrat Fundamentum Crew predstavlja posebno edicijo svojega koncertnega cikla! Žgali ga bodo v Channel Zeru na Metelkovi in sicer s kar štirimi bandi. Oder bodo ogreli vsem dobro znani kranjski tehnični death metalci March of War, katerim sledi temačen črnometalski ritual pod taktirko zasedbe Grob. Nato bodo večer s svojim metalsko obarvanim hardcore-om začinili Iamdisease, za zaključek koncertnega dela pa bodo poskrbeli v ljubljanski death-groove metalci Maskardh, ki nam, kot vedno, obljubljajo pravi odf*k!
Tokratnemu koncertu sledi tudi AFTER PARTY! Za vas bomo Fundamentum-ovci rolali najrazličnejše klasike težke glasbe – od black, thrash, death, heavy metala do metalcora, hardcore punka… – vse do zgodnjih jutranjih ur.

MASKARDH
Maskardh je ljubljanski kvintet, ki ga sestavljajo fantje, ki so že prej delovali v različnih zasedbah. Igrajo težko progresivno glasbo z vplivi različnih podzvrsti metala (groove, death, thrash…). Njihovi špili so znani po uničenju na odru, še posebej pa pod njim! Mosh in bolečina v vratu zagotovljena.
FB: https://www.facebook.com/maskardh/
Bandcamp: https://maskardh.bandcamp.com/releases
Video: https://www.youtube.com/watch?v=NOUu8s9xD_E

IAMDISEASE
Iamdisease je slovenski band, ki preigrava temačen in jezen hardcore z močnimi vplivi metala, crusta in sludga. Tematika njihove glasbe se spopada s temnimi stranmi človeške narave in ‘pošastnostjo’ informacijske družbe. Kljub temu pa sporočilo njihove glasbe ni negativno – predaja in obup, temveč pozitivno – upanje in spremembe na boljše za vsakogar.
FB: https://www.facebook.com/iamdisease/
Bandcamp: https://iamdisease.bandcamp.com/
Video: https://www.youtube.com/watch?v=76nBFG1zMdY

GROB
Nič ni gotovo, nič ni napisano… Usoda in naključja ne obstajajo!
Leta MMXVI se je Grob pojavil kot temačna manifestacija, spiritualni prehod med realnostjo in onostranstvom, dvoumno plovilo, ki pluje naravnost v večno požirajoča usta propada.
Kaos je red – Red je kaos.
Ekstaza za ljubitelje obskurnega black death metala.
FB: https://www.facebook.com/grobtillgrob/
Bandcamp: https://grobofficial.bandcamp.com/releases
Video: https://www.youtube.com/watch?v=j9hGYaYbIvs

MARCH OF WAR
March of War je band iz okolice Ljubljane, ki svojo glasbo opisuje kot Melodic Death Metal s primesmi Black Metala. Band je bil ustanovljen leta 2017 na željo lead kitarista. Po kar nekaj menjavah članov pa so se leta 2019 ustalili in začeli koncertirati. Svoj material kot tudi nekaj coverjev so predstavili že na kar nekaj odrih. Obljubljajo nepozaben koncert z veliko dima in krvi!
FB: https://www.facebook.com/marchofwarofficial/