Prismojeni Profesorji Bluesa

Prismojeni Profesorji Bluesa

Prismojeno v Kinu Šiška s Prismojenimi profesorji bluesa in njihovim prvim albumom v slovenskem jeziku PRISMOJENI?. 

Zaradi ukrepov za preprečitev širjenje novega koronavirusa bodo fantje v enem večeru izvedli dva koncerta, prvega ob 20. uri, drugega pa ob 22. uri.

Prismojeni profesorji bluesa, slovenska glasbena zasedba, neznana predvsem po svojih pesmih, a prepoznavna po neprekinjeni ljubljanski turneji, ki traja vse od leta 2014. Če ste se želeli sprehoditi in uživati v mirnem ljubljanskem večeru, so vam Prismojenci zanesljivo že prekrižali načrte. Skupaj so posneli dve studijski plošči, Family (2016) in Wacky Blues Professors (2018), ter koncertno dvojno ploščo iz Križank z naslovom Live in Križanke (2017). Z nobeno od naštetih niso zasloveli, kar jih je pripeljalo v čisto blaznost. Zato bodo poskusili še enkrat in oktobra leta 2020 v Kinu Šiška premierno predstavili svojo prvo ploščo v slovenščini z naslovom PRISMOJENI?.

A to še ni vse. Profesorjem se bo pridružil tudi nov član prismojene zbornice Aleš Uhan – Peško na klaviatari. Pete vam bojo ogreli Prismojenci, glavne zvezde večera pa Wacky Blues Professors z že uigrano ekipo gostov, kot so Alt Seveda ter mnogi drugi.