The Black Dahlia Murder, Rings of Saturn in Viscera

Kino Šiška

The Black Dahlia Murder se vračajo v Ljubljano!
Kakšna korona? Black Dahlia!

Dame in gospodje, težki časi prinašajo težko glasbo. In kaj je boljšega za čase virusne pandemije kot koncert benda, ki je napisal komad Virally Yours? Koncert benda, ki je poleg tega komada napisal še več odličnih. Torej, koncert zasedbe The Black Dahlia Murder.
TBDM so stari znanci slovenskih in svetovnih odrov. Prvaki ameriškega modernega death metala, ki močno črpajo iz klasične švedske in ameriške šole, so pri nas nazadnje žgali na Winter Days of Metal leta 2019. Pred tem so nas obiskali nekajkrat, a zdi se, da nihče ne bo pozabil njihovega prvega ”šiškarskega” koncerta leta 2011, ko so vodili karavano Bonecrusher Festa. In s 13. 1. se TBDM vračajo na prizorišče zločina – v Kino Šiška v Ljubljani, kjer bodo skupaj z Rings Of Saturn in Viscera predstavljali njihov najnovejši album Verminous, ki predstavlja premik naprej za njih, saj so vanj vključili vse, kar si lahko človek drzne v death metalu.
Vstopnice so že na voljo, za vas pa že vemo, da komaj čakate, da boste napolnili moshpit ob hitih death metal bogov! 13. 1. 2021 – Kino Šiška – ”what a GREAT nigh to have a MOSH PIT!”

The Black Dahlia Murder
https://www.tbdmofficial.com
https://www.facebook.com/theblackdahliamurderofficial
https://www.instagram.com/theblackdahliamurder_official

Rings of Saturn
https://de-de.facebook.com/RingsofSaturnband
https://www.instagram.com/ringsofsaturnbandofficial

Viscera
https://www.facebook.com/VisceraUK
https://www.instagram.com/visceraofficial