Primus napovedujejo virtualni koncert

2. decembra, 2020
Primus, foto: C. Taylor Crothers

Legendarna funk metal zasedba Primus napoveduje “Alive From Pachyderm Station”, virtualni koncert, ki se bo zgodil v petek, 11. decembra 2020.

Koncertni set je bil posnet v Claypool Cellars – vinariji Lesa Claypoola z imenom Sebastopol v Kaliforniji. Skupina bo tam nastopila prvič.

“Čudne, eklektično čudovite stvari se ponavadi zgodijo, ko vsi trije pridemo v sobo skupaj z instrumenti,” je dejal frontman zasedbe Primus, Les Claypool. “To bo intimen in neobremenjen nastop med tremi dolgoletnimi prijatelji, v nasprotju z izpopolnjenimi nastopi, saj gre za surovo obliko zasedbe Primus,” je še dodal Claypool.

Vstopnice za koncert so že v predprodaji na primuslive.com. Njihova cena se začenja pri 15$ od 5. decembra pa bodo 20$. Gledalci bodo lahko koncert predvajali še naslednjih 72 ur po končanem koncertu, ki bo 11.decembra 2020 ob 18.00 uri po evropskem času. Z nakupom posebne VIP vstopnice, bodo lahko gledalci po koncertu Lesu Claypoolu zastavili tudi vprašanja in z njim debatirali.

Lansko poletje je zasedba Primus že tretjič premaknila turnejo ‘Rush Tribute, A Farewell to Kings’. Prvotno naj bi se zgodila jeseni 2019, a je bila potisnjena v pomlad 2020, potem ko se je skupina nastopala pred zasedbo Slayer na njihovi poslovilni turneji. Pandemija je povzročila, da se je turneja znova prestavila, saj je zdaj predvidena za poletje 2021.