Punk Rock Holiday se vrača v nekoliko drugačni obliki

15. July, 2021

Organizatorji festivala Punk Rock Holiday so sporočili, da se glasbeni dogodek v manjši obliki vrača pod imenom Punk Rock Camp 2.1. Alternativna oblika festivala se bo na isti lokaciji v Tolminu odvila med 12. in 15. avgustom 2021.

Organizatorjem festivala Punk Rock Holiday, zaradi zaostritve razmer v Nemčiji in posledične odpovedi turnej večjih zasedb, ni preostalo drugega, kot da festival Punk Rock Holiday tudi letos odpovejo. Seveda pa bodo karte, kupljene za leto 2020, veljale tudi naslednje leto. So pa organizatorji alternativce, ki še posebej uživajo ob zvokih punk rocka, razveselili z novico, da bodo letos kljub vsemu pripravili festival punk rocka, vendar v manjši različici, kjer bodo nastopile zgolj zasedbe iz Evrope, ki lahko v danih okoliščinah pripotujejo do Tolmina. Pod imenom Punk Rock Camp 2.1 bo v ponudbo vključeno prav vse, kar ste doslej izkušali na Punk rock Holiday festivalih, le da bo dogodek izpeljan v manjšem obsegu.

Skupine, ki so zaenkrat že potrdile nastop:
A GUY NAMED LOU, ADRENALIZED, ALO! STARI, BACKSTAGE, CAPTAIN ASSHOLE, CF 98, DEADENDS, ELVIS JACKSON, FAKOFBOLAN, F.O.D., FOR I AM, HAPPY OL’ McWEASEL, HEATHCLIFF, INSANITY ALERT, INxSANE, JAWLESS, LIM SMRAD IN ŽILA, MARCH, THE MORRONS, ONE HIDDEN FRAME, PIGS PARLAMENT, POTATO MUSHROOM, RED FIVE POINT STAR, THE RUMJACKS, SIDEWALK SURFERS, STRAIGHTLINE, TERESA BANKS, THE VENTURAS in VENEREA.

Vstop na prizorišče bo pogojevan s PCT stanjem, ki ga bo moral posameznik predložiti ob prihodu na festivalsko prizorišče. To pomeni, da bodo lahko na prizorišče vstopili le tisti, ki so Covid-19 preboleli, opravili adekvatni test, ali pa bili predhodno cepljeni.