VIDEO: V Tolmin se vrača tudi Overjam

17. July, 2021

Po enoletnem prisilnem premoru z velikim veseljem najavljamo mednarodni reggae festival OverJam 2021, ki bo potekal od 5. do 8. avgusta 2021. Kot je že v navadi, se bo tudi tokratni dogajal na slikovitih bregovih reke Soče v Tolminu.

Letošnji OverJam je neizogiben dogodek za vse tiste, ki ne le ljubite regage glasbo, ampak si želite preživeti čudovite počitnice v idiličnem okolju z unikatnim festivalskim vzdušjem
Dogodek bo seveda potekal v skladu s slovenskimi predpisi proti kovidu, o katerih vas bodo organizatorji festivala ves čas obveščali.
Ker zasedba izvajalcev še ni potrjena, vam sporočamo, da so za letošnji festival veljavne vse vstopnice, ki so bile kupljene za festivalsko edicijo 2020. Preprosto pokažite kodo QR, ki ste jo prejeli ob nakupu.
Nove vstopnice lahko kupite na tej povezavi. Cena vstopnice preko spletne prodaje in na blagajni festivala za vse dni festivala stale 135 €, enodnevne vstopnice pa 49 €. Vstopnice vključujejo dostop do kampa, provizije in pristojbine ter številne storitve. Otroci do 12. leta imajo brezplačen vstop.
Več informacij je na voljo na spletni strani festivala www.overjamfestival.com in povezanih družabnih omrežjih.