VIDEO: “All stars” zasedba Moon Shot je izdala svoj prvi single ‘Big Bang’

3. December, 2020
Moon Shot

Z večletnimi skupnimi izkušnjami in na stotine odigranih koncertov po vsem svetu so se Jussi Ylikoski, Ville Malja, Mikko Hakila in Henkka Seppälä, sicer člani zasedb Disco Ensemble, Children of Bodom in Lapko, združili v zasedbo Moon Shot. Z več zrelosti, da bi znova odkrili tisto, kar jim je bilo od nekdaj všeč, četverica z debitantskim singlom in videospotom ‘Big Bang’, ki ga lahko slišite na Altr radiu, dviguje zaveso in odstira oder novonastali zasedbi.
“‘Big Bang’ je barvita pesem o novih začetkih. To je krik za večje dogodke od življenja, nepričakovane odcepe in tisti občutek, ko ugotoviš, da se samo smehljaš na zadnjem sedežu dirkalnika, imenovanega življenje,” o prvem singlu pove vokalist Ville Malja.
Kitarist Jussi Ylikoski dodaja: “Sestavine novega singla ‘Big Bang’ so brezčasne. Glavna kombinacija kitarskega rifa in bobnarskega gruva daje občutek domačnosti. ‘Big Bang’ je rock himna brez omejitev.”

Občutek brezčasnosti bo prežet s prihajajočimi izdajami skupine, kar oblikuje svetlo prihodnosti za “pravo rock skupino 21. stoletja”. “Zasedba Moon Shot je nekaj povsem novega, narejenega iz nič. Zasedba, nove pesmi, ekipa, ki stoji za nami. Prav neverjetno je in počutim se zelo ponižno. V današnjem času imam srečo, da sem živ in sem del te skupine. Komaj čakam, da stopim na oder,” je še dejal Jussi.