VIDEO: Angels & Airwaves s prvim singlom v letu 2021

3. June, 2021

Angels & Airwaves so se vrnili s svojo najnovejšo skladbo ‘Euphoria’. Novi single je himna tretje osebe o posamezniku, ki se po težavnih odnosih nauči izpustiti čustveno prtljago.

Angels & Airwaves

Novi single ‘Euphoria’, ki ga lahko slišite na Altr radiu se predstavlja kot nadaljevanje zvoka na njihovem albumu The Dream Walker iz leta 2014 in njihovega vmesnega 7-letnega glasbenega napredka. Tomov ikoničen vokal je na mestu in kmalu bo njegova legija oboževalcev besedilo novega singla znala na pamet. Ilanovo bobnanje vas bo prisililo da z glavo kimate po ritmu, medtem ko Rubano v ozadju brenka s svojo čutno bas linijo. Angels & Airwaves je skupina, ki je s sintetizatorjem ustvarila več zvoka, kar je razvidno tudi iz nove skladbe. Čeprav se je preteklo delo skupine pogosto čutilo nekoliko hipnotično in futuristično ima zadnja skladba malo več ostrine. To je nekaj, kar se ni izgubilo pri Tomu DeLongeu, ki je razložil: “V glasbenem svetu, kjer se zdi, da ni kitar, jeze in čustvene pristnosti, se mi je zdelo pomembno ustvariti pesem, ki odraža post-hardcore dni mojega življenja in mladost, kjer moč glasbe ustvarja tisti občutek, ki smo ga imeli nekoč kot najstniki, ko smo želeli spremeniti strupeno okolje. Ta čustva nas ustvarijo. Ta pesem prikazuje zapeljivo naravo močne ljubezni, zgrajene s to prtljago iz naše mladosti.”

Trenutna postava zasedbe Angels & Airwaves vključuje Tom DeLonge (ex Blink 182, glavni vokal, kitara/sintetizatorji), Ilan Rubin (Nine Inch Nails, bobni/kitara/spremljevalni vokal/sintetizatorji), David Kennedy (Box Car Racer/Hazen Street, kitara) in Matt Rubano (Taking Back Sunday, bas kitara).