VIDEO: Architects najavili nov album ‘For Those That Wish To Exist’

23. oktobra, 2020
Architects

Po presenetljivem izidu singla ‘Animals’, 20. oktobra 2020, je zasedba Architects zdaj naznanila še izid povsem novega albuma ‘For Those That Wish To Exist’.
Plošča s 15 pesmi, ki je nastala v lastni produkciji je nadaljevanje osupljivega albuma ‘Holly Hell’ iz leta 2018. Nov album, ki naj bi izšel 26. februarja 2021 pri založbi Epitaph ima tudi precej zanimive glasbene goste. Na albumu bo namreč mogoče slišati Winstona McCalla iz zasedbe Parkway Drive in Mikea Kerra ter Simona Neila iz Biffy Clyro.

Na novem albumu se kvintet iz Brightona loteva največjih vprašanj, s katerimi se sooča prihodnost našega planeta. “Album se ukvarja z našo nezmožnostjo, da spremenimo način življenja, ki bi ohranil človeško raso in rešil planet,” razlaga tekstopisec in bobnar Dan Searle. “Želel sem se pogledati v ogledalo in si zastaviti vprašanje, kaj bomo storili, namesto da bi s prstom kazali na politike. Spremembe se morajo začeti na osebni ravni. Svet je razvil kulturo, ki želi, da se s skupnimi problemi ukvarja nekdo drug, čeprav moramo sami prevzeti odgovornost. Vse se mora začeti pri nas samih,” je še dodal Searle.