VIDEO: Beabadoobee izdala nov single ‘Together’

5. novembra, 2020
Beababoobee

Bea Kristi, a.k.a. beabadoobee, je mlada britansko-filipinska glasbenica, ki alt-rock 90-ih predstavlja kot zasanjano, bleščečo sodobno pop glasbo. Tudi nov single ‘Together’ ponuja melodičen rock, ki eksplodira v “hrustljav” refren.

“Pesem govori o odvisnosti od nekoga, in o tem, da v odsotnosti to pogrešate in se učite biti sami,” nov single pojasni Bea. “Pesem je napisana od trenutka, ko ste sami in razmišljate, da je vse skupaj veliko bolje, če ste s to osebo,” še doda Kristijeva.

Nov album ‘Fake It Flowers’ pa govori o veliko izkušnjah in veliko čustvih. “Vsi bodo mislili, da sem nora! Dobila bom veliko sporočil v smislu, da se bodo ljudje v pesmih prepoznali in me spraševali, če določena pesem govori o njih. Imela sem že veliko neprijetnih pogovorov na to temo. Ko pišem in nato pesem posnamem, si velikokrat rečem, da je to slabo in da bodo vsi vedeli vse o meni. Včasih pa je dobro biti iskren. Vsekakor se mi zdi, da z novim albumom, zaključujem določeno poglavje v svojem življenju,” pa je nov album opisala beabadoobee, ki svoj psevdonim zanalašč piše z malo začetnico.