VIDEO: Christian Lee Hutson izdal album ‘Quitters’

25. May, 2022

Ob praznovanju izida svojega drugega albuma je Hutson izdal videospot za singel ‘Rubberneckers’.

Christian Lee Hutson

Album Quitters, ki sta ga producirala Phoebe Bridgers in Conor Oberst, sta navdihnili knjiga Bob Mehr’s book about the Replacements Trouble Boys, ki jo je napisal John Prine in The Sarah Book avtorja Scotta McClanahana.

Nov singel ‘Rubberneckers’, ki ga lahko slišite na ALTR radiu, vključuje tudi spremljevalne vokale Phoebe Bridgers, videospot pa sta režirala Zoe Donahoe in Adum Sputh.
“Videospot za singel ‘Rubberneckers’ sem posnel s svojima prijateljema Zoe in Adamom, s katerima sem sodeloval pri videu ‘Lose This Number’,” je ob izidu dejal Christian Lee Hutson. “Nazadnje sem plesal v 8. razredu in še takrat sem se glavnem zibal na skladbo ‘I Don’t Wanna Miss a Thing’, zato sem želel pokazati, kako naraven in nadarjen plesalec sem,” je še dodal Hutson.

Album Quitters govori o Hutsonovem rojstnem mestu. Besedilno 13 skladb deluje kot kratke zgodbe. Christian Lee Hutson na albumu poje o prehodu v odraslost, izgubi doma iz otroštva, a vrata ostanejo vedno odprta.
Za razliko od svojega prvenca se Hutson zdaj odmika od digitalnega snemanja.
“Ko smo posneli prvi album Beginners, je bil cilj narediti preproste digitalne posnetke, kot bi predvajal pesmi v sobi,” pojasni Christian Lee Hutson. “Z novim albumom sta Phoebe in Conor imela idejo, da bi bilo zabavno posneti kaseto.