VIDEO: Crowded House se vračajo na sceno!

25. novembra, 2020
Crowded House

Avstralski rockerji Crowded House, ki so se formirali leta 1985, so po več kot desetletju izdali novo glasbo v obliki singla ‘Whatever You Want’, ki ga lahko slišite na Altr radiu. Single spremlja tudi videospot v katerem glavno vlogo odigra Mac DeMarco.

V prisrčno trapastem videospotu, ki ga je režirala Nina Ljeti, se DeMarco na svojem kavču prebudi napol oblečen in premišljuje, kaj se je dogajalo prejšnjo noč. Ko se nezadovoljno preučuje v ogledalu, od kipa dobi spodbudne besede. Drugi predmeti – vključno z vrtnim palčkom, stekleničko s šamponom, gumijasto raco in drugimi neživimi predmeti – pomagajo povečati njegovo samozavest skozi celoten video. “Prebujanje s strahom pred realnostjo minule noči veseljačenja in zabave. Vsi se lahko s tem poistovetimo. Hvala Macu, ker je odpravil bolečino in nam pokazal odrešitev,” je novi videospot komentiral ustanovni član zasedbe, Neil Finn.

Ustanovna člana Neil Finn in Nick Seymour sta skladbo ‘Whatever You Want’ posnela skupaj s producentom in klaviaturistom Mitchellom Froomom ter Neilovimi sinovi, kitaristom in pevcem Liamom Finnom in bobnarjem Elroyem Finnom.