VIDEO: Dramas z novim singlom, ki vključuje zvoke iz vsakdanjega življenja

11. October, 2020
Dramas

Elektro art-pop duo DRAMAS, ki velikokrat prestopi žanrske meje, se je vrnil z novim singlom ‘Bloodbath’, ki ga spremlja tudi videospot.

“Želela sva ustvariti skladbo, ki jo sestavljajo zvoki iz resničnega življenja kot koraki, namizni tenis, drobljenje ledu, avtomobilska nesreča ali zabavni ljudje,” je duo, ki ga sestavljata Viktoria Winter in Mario Wienerroither, povedal o novoizdanem singlu, ki ga lahko slišite tudi na Altr radiu. “Pripoveduje o vsem zlu na tem svetu, o storilcu in žrtvi, o opazovanju in nevednosti, o odvisnosti in avtonomiji. Nismo izgubljeni, ničesar ne potrebujemo. Zdaj imamo možnost izbirati in ukrepati,” sta še dodala Dramas.

Duo DRAMAS je bil ustanovljen leta 2016 na Dunaju. ‘Bloodbath’ sledi uspehu njunih prejšnjih singlov ‘Undercover Dreamer’ in ‘Perfect Silence’, ki sta nastala v sodelovanju s švedskimi elektronskimi producenti Radiotapes. DRAMAS sta leta 2018 izdala svoj prvi album ‘Nothing Is Permanent’, ki si je s singlom ‘Mess’ zagotovil predvajanje po Evropi. Svoj novi album naj bi izdala spomladi 2021.