VIDEO: Hot Water Music izdali singel ‘Habitual’

3. May, 2022

Punk’n’roll zasedba je za izstopajočo skladbo ‘Habitual’, ki je del njihovega novega albuma Fell The Void, posnela tudi videospot v režiji Jesseja Kormana. Morda gre za najbolj osebno pesem vokalista in kitarista Chucka Ragana, ki je namenjena tistim, ki so mu blizu in so zboleli za rakom ali podlegli njegovim posledicam.

Hot Water Music

Ragan je o pesmi in njenem navdihu povedal naslednje: “Skladba ‘Habitual’ je bila napisana, da pokaže perspektivo borca, ki se bori z rakom. Bili smo priča družinam in prijateljem, ki so zboleli za rakom. Bili smo priča temu, da so nekateri hitro obupali in izgubili voljo do boja. Videli smo tudi drugo plat človeškega duha, kjer so se, čeprav je bila smrt neizogibna, dvignili nad neizogibno, da bi bodisi premagali bolezen samo ali premagali negativnost, na katero je bolezen pogosto vezana. Ta pesem je namenjena vsem, ki se borijo za svoje življenje in ljubljenim, ki jih pri tem podpirajo. Nikoli ne obupaj, nikoli se ne vdaj.”

Skladba ‘Habitual’, ki jo lahko slišite na ALTR radiu, je četrti singel z njihovega novega studijskega albuma Feel The Void, ki je izšel 18. marca 2022 pri založbi End Hits Records.