VIDEO: Local Natives se po enem letu vračajo z novim singlom

18. October, 2020
Local Natives

Indie-rock kvintet iz Los Angelesa, Local Natives, se po letu 2019, vrača z novim singlom ‘Statues in The Garden (Arras)’, ki je eklektična predstavitev raznolikih talentov skupine, bleščečih kitar in zasanjanih melodij, ki s svojo vrtinčasto in zapleteno ureditvijo pomagajo oblikovati človeka, ki usklajuje spremembe v sebi in svetu, ki se prav tako nenehno spreminja.

Podnaslov skladbe “Arras” je vezan na francosko mesto, kjer je skupina prvič predstavila demo verzijo novega singla ‘Statues In The Garden’.
Single prihaja skupaj z očarljivo-psihedeličnim videospotom. Za izdelavo videospota se je zasedba povezala spriznanim umetnikom in animatorjem Jamiejem K. Wolfejem (King Krule, The Rolling Stones), ki je izdelal mojstrski video drznih vizualnih in nadrealističnih podob, ki Wolfejevo živahno estetiko potisne do skrajnih meja.


Medtem ko čakamo podrobnosti zasedbe o albumu številka pet, single ‘Statues in The Garden (Arras)’ služi kot prvi okus nove glasbe skupine in poslušalcem odkrije, v katero smer bo šla glasba na prihajajočem albumu zasedbe Local Natives.