VIDEO: Jaša Šaban se sprašuje o smislu in poslanstvu ljudi

17. May, 2021

Single ‘Zadnji song’ se sprašuje o smislu in poslanstvu ljudi, ki so v teh temnih časih izgubili luč. Govori zgodbo o glasbeniku, ki mu je epidemija vzela možnost delovanja, ali pa zgodbo slehernika, ki mu je ta čas spodnesel tla pod nogami. 

Jaša Šaban

Skladba kaže na luč na koncu tunela: “ko iskra v temi rodi nov dan, nisi sam” in priča o upanju po koncu viharja. Jaša nam v čustveni baladi ‘Zadnji song‘, ki jo lahko slišite na Altr radiu, odstira zaveso v svoj intimen svet in hkrati svet nas vseh, ki se odvija, ko se ugasnejo vsi nasmeški na družbenih omrežjih. Če ste čakali na čustveno nabit soundtrack obdobja zadnjega leta, ste ga dočakali!  Jaša Šaban je mlad Ljubljančan, ki se podaja na samostojno pot. Mnogi ga poznajo kot pevca pri skupinah Top Stripper in Stray Train, ali pa po uspešni zgodbi na resničnostnem šovu Slovenija ima talent, kjer ga je zlati gumb žiranta Branka Čakarmiša ponesel naravnost v finale oddaje. Kot pevec slovi po izjemno močnem in čustveno nabitem vokalu, kakršnega pri nas še nismo zasledili.

Avtorji pesmi so prekaljeni glasbeniki in stari znanci radijskih frekvenc, Aleš Marjetič, Cherie Lucas Marjetič in Tadej Košir, ekipa, ki stoji za marsikatero uspešno zgodbo slovenskega glasbenega prostora.