VIDEO: Jasmyn z novim singlom ‘Edge Of Time’

10. May, 2022

Pevka in tekstopiska Jasmyn Burke je nekdanja vokalistka eksperimentalnega pop benda Weaves. V zadnjih šestih mesecih je umetnica iz Toronta izdala nekaj nepozabnih singlov, zdaj pa se je vrnila z napovedjo prvenca in z novo pesmijo.

Naslovnica prihajajočega prvenca Jasmyn

Jasmyn bo svoj prvenec z naslovom In The Wild izdala 3. junija pri založbah Royal Mountain in Anti-Records. Kot predogled albuma je Jasmyn izdala nov singel ‘Edge Of Time’, ki ga lahko slišite na ALTR radiu.
Ko pogledamo vzorce našega življenja, kaj vidimo? Ponavljajoča se črta ali vrstice oblik? Ali spremenijo barvo? Velikost? Obliko? Se vzorec popolnoma spremeni, ko vstopimo v novo fazo? To so vprašanja, ki jih Jasmyn postavlja na svojem prvencu In The Wild, kjer se umetnost preoblikovanja, premikanja in prizemljitve spodbuja z odprtim srcem. Če se potopimo daleč vase in premišljujemo o odsevu, ki ga vidimo v ogledalu, lahko odkrijemo novo vrsto jasnosti, kjer se ravnotežje, ki smo ga iskali, počasi začne razkrivati. Dokler prvenec še čaka na uraden izziv, pa uživajmo v singlu ‘Edge Of Time’.