VIDEO: Joker Out izdali videospot za novi hit ‘Umazane misli’

5. novembra, 2020
Joker Out, foto: Lana Špiler

Ljubljanska peterica Joker Out že nekaj časa opozarja nase z dobro muziko in spoti, njihova priljubljenost pa ni omejena le na družabna omrežja, ampak se čuti tudi na terenu.

Po letih kaljenja, nase so opozorili tudi z zmago na Špil ligi v Kinu Šiška ter skladbama ‘Kot srce, ki kri poganja’ in ‘Omamljeno telo’, so se konec lanskega leta povezali s prekaljenim producentom Žaretom Pakom, prvi rezultat tega sodelovanja pa je bil hit ‘Gola’. Leto 2020 so že pobarvali z odličnim komadom in videom ‘Vem, da greš’, zaključila pa ga bo nova verzija skladbe Umazane misli’ za katero so posneli tudi videospot.

Spot za ‘Umazane misli’ je zelo preprost. Pravzaprav sploh ni spot. Je naša verzija karaoke videa, ki bo, tako vsaj upamo, poslušalce spodbudil h glasnemu petju.  Želeli smo le ujeti dobro vzdušje, ki ga imamo člani benda med sabo in brez zavor zaplesat tako neumno, kot, da smo za zidovi svoje sobe,” povzemajo zgodbo svojega novega videa Bojan, Kris, Jan, Matic in Martin.

“Pravzaprav smo veseli, da smo morali snemati točno tak spot, saj se nam ni bilo treba zaradi koronski omejitev ničemur zares odreči. Razmišljali smo o scenarijih, kjer bi moralo biti prisotnih več ljudi, a smo se instinktivno vrnili nazaj k ideji, ki je preprosta, a hkrati izredno učinkovita,” so še dodali Joker Out.

Fantom se je na sceni pridružilo še nekaj mičnih gospodičen, seveda pa je bila zraven tudi gostujoči glas, Iza Alibegić, skrito orožje radijske verzije pesmi, ki je sicer že nekaj časa eden od vrhuncev vsakega koncerta skupine Joker Out.

Tudi spot za ‘Umazane misli’ je režiral Mark Pirc, kreativni direktor in režiser Studia 7, ki skozi glasbene in promocijske filmčke ter grafike odlično razvija vizualno identiteto skupine Joker Out. So pa morali vsi vpleteni tokrat ustvarjalno zelo prilagajati ne le vsebino, ampak tudi izvedbo, ki jo narekujejo koronska pravila.