VIDEO: Kenny Hoopla in Travis Barker izdala skladbo ‘Estella’

23. decembra, 2020
Kenny Hoopla in Travis Barker

Hiperkinetični glasbenik, Kenny Hoopla, šprinta kot da vsi ostali stojijo pri miru. Da z njim in njegovim glasbenim stilom držite korak, potrebujete dodaten kofein in zdravo mero zaničevanja, saj je 23 letni glasbenik poln dinamita. Morda pomaga tudi to, da za volan njegovega avtomobila posadite, Travisa Barkerja, bobnarja zasedbe Blink-182.

Kennyth La’ron, rojen v Clevelandu, vzgojen v Wisconsinu in zdaj živeč v Los Angelesu, znan kot Kenny Hoopla, je še posebej naklonjen zvrstem emo, punk in indie-rock, vendar se njegovi glasbeni vplivi pri tem ne ustavijo. Sodeloval je že z Jessejem Rutherfordom iz zasedbe The Neighbourhood in pevcem Grandsonom, pa tudi z umetnikom Nothing,Nowhere pri skladbi ‘Blood’.

Kenny Hoopla je svoj EP ‘How Will I Rest in Peace If I’m Buried by a Highway?’ izdal v začetku letošnjega leta.

Zadnji preobrat v divji glasbeni vožnji Kennyja Hoople je pop-punk skladba ‘Estella’, ki jo lahko slišite na Altr radiu. Pri skladbi, ki prihaja z videospotom v režiji Lonewolfa (Zac Matias), sodeluje tudi bobnar zasedbe Blink-182, Travis Barker. V videu, dekle Kennyja brcne iz hiše, nato pa ga z avtomobilom reši prijatelj Travis Barker.