VIDEO: Kings Of Leon z novim albumom ‘When You See Yourself’

1. April, 2021
Kings Of Leon

Medtem ko stadionskemu rocku grozi izumrtje, Kings Of Leon na novem albumu stavijo prav na odprt in zračen zvok. Rockerji se namreč vračajo z osmim albumom ‘When You See Yourself’, ki jih predstavlja kot zrele, sproščene različice samih sebe.

Novi album, ki so ga izdali 5. marca 2021 pri založbi RCA Records po besedah pevca Caleba kaže, da zamišljenih in porednih fantov iz preteklosti že zdavnaj ni več. Ko upoštevate kronologijo skupine, je to na naek način tudi pričakovano. S četrtim albumom ‘Only By The Night’, so se Kings Of Leon nenadoma povzpeli na rockerski vrh s hitoma ‘Sex On Fire’ in ‘Use Somebody’, ki sta jim prinesla slavo tudi v ZDA. Z novim albumom pa pokažejo zrelost in izkušnje, ki so si jih v teh letih nabrali na cesti in velikih odrih ter združili s sestavinami, zaradi katerih so oboževalci pravzaprav vzljubili nekoč poredne rockerje.

Del novega albuma je tudi single ‘Echoing’, ki ga lahko slišite na Altr radiu in vsebuje električni adrenalin prvih dveh albumov. Single prihaja skupaj z videospotom, ki prikazuje člane skupine, ki nastopajo v praznem koncertnem prostoru in svetlobnimi učinki, ki ustrezajo tempu pesmi.