VIDEO: Klarity oboževalce nagovarja z ‘Občutkom’

15. decembra, 2020
Klarity

Mlada štajerska pevka Klara a.k.a. Klarity je nase resneje opozorila, ko je na letošnji Emi Freš premagala izkušenega Tilna Lotriča, postala dnevna zmagovalka in se v finalu tekmovanja predstavila s skladbo ‘Diham’.

Preden se je pojavila na Emi Freš, je Klaro glasba vodila vse od rocka do funka in jo pripeljala do popa. Resneje se je s petjem začela ukvarjati v srednji šoli, kjer je obiskovala muzikalno skupino English Student Theatre na II. gimnaziji Maribor.

Skladbo ‘Občutek’, ki jo lahko slišite na Altr radiu, je Klarity napisala med prvim in drugim valom epidemije, saj pozitivna naravnanost ne daje slutiti, kaj nas je doletelo v času drugega vala, ki še kar traja.

Klarity in njen novi single ‘Občutek’, delujeta precej suvereno tudi zaradi ekipe, ki stoji za njenim projektom. Sama je napisala besedilo, pri produkciji sta sodelovala Primož Jurendić in Niki Kozoderc, videospot pa je produkt Maše Gole. Ekipi se je tokrat pridružil še Vid Turica, ki je s kitaro pesmi dal novo dimenzijo.

Klarity je kot spremljevalna vokalistka pela pri Alyi, Nipketu, zasedbi Sladica, letos pa je spremljevalne vokale pela tudi pri Saški, ki je nastopila na glavnem delu tekmovanja EMA.