VIDEO: Lara Love & Sky z novo skladbo ‘Himna’

11. marca, 2021
Lara Love & Sky (Jani Hace)

Novo nastali duet starih znancev naše glasbene pokrajine predstavlja svoj drugi single. 

Po zelo dobro sprejeti prvi pesmi ‘Greva en gir’, ki ste jo lahko slišali tudi kot glasbeno spremljavo v oglasu za eno od avtomobilskih znamk, sta Lara Love, pevka nekdanje skupine Leeloojamais in Sky, ime za katerim se skriva verjetno najbolj uspešen studijski glasbenik in basist pri nas, sicer pa član skupine Siddharta, Jani Hace, zopet postregla z odličnim izdelkom. ‘Himna’, ki jo lahko slišite na Altr radiu je glasbeni skok nazaj v “Novi val” in hkrati simbolizira valove v katere smo se ujeli v zadnjem letu in jim ni videti konca.

“Danes je prepovedano početi stvari, ki so nam še v lanskem letu bile samoumevne in povsem normalne. Himna je preizkus, kako daleč gre lahko posameznik, zavoljo prijateljstva, ki ga skriva pred svetom”, je skladbo opisala Lara.

Za videospot je poskrbel Zvezdan Simić-Zeds, ki je sicer vodja projekta Sladica Live, kjer sta prav Jani in Lara združila moči pri prvem singlu ‘Klic na pomoč’. Videospot je nastal na strehi Nebotičnika, v okolici bivše tovarne Rog in na Metelkovi. Glavna akterja sta poleg glasbenikov mlada plesalca Rosalie Reya in Jan Marolt.

Glasba in besedilo: Lara Love in Jani Hace

Produkcija in miks: Jani Hace@Studio Hacienda

Mastering: Gregor Zemljič