VIDEO: Larry Pink The Human združila moči s frontmanom zasedbe Idles

26. novembra, 2020
Larry Pink The HUman in Joe Talbot, foto: George Cory

LARRY PINK THE HUMAN je novi projekt kitarista zasedbe Slaves, Laurieja Vincenta in producenta Jolyona Thomasa. Dvojec je izdal novi single ‘Wasted Days (Inbetweens)’, v katerem nastopa tudi frontman zasedbe IDLES, Joe Talbot.
Novi single ‘Wasted Days (Inbetweens)’, ki ga lahko slišite na Altr radiu, je še en kos melanholične čarovnije, ki mu dodaten sijaj daje gostujoči Joe Talbot, ki nastopa, kot ga še niste slišali.
Gre že za četrto skladbo dueta Larry Pink The Human, ki je še eno popolno povezovanje, saj Thomasova produkcija deluje kot perfektna platforma, ki omogoča Vincentu popolno umetniško izražanje in odkrivanje druge strani svojega umetniškega jaza. Sicer smo njegovo umetniško nadarjenost opazili že pri zasedbi Slaves, toda v duetu Larryju Pink The Human je Vincent našel popoln mehanizem za raziskovanje bolj ranljivih trenutkov v življenju. Projekt omogoča iskreno pisanje pesmi, da zasije z nivojem resnosti, ki ga je težje doseči z ognjenim, vsesplošnim punkovskim zvokom zasedbe Slaves.

S tem sodelovanjem tudi Talbot izkoristi priložnost, da, tako kot Vincent, razišče podoben čustveni vidik lastnega značaja. Tukaj namreč ni v vlogi malikovanega duhovitega in drznega punkerskega frontmana, ki je zasedbo IDLES popeljal do ene najbolj priljubljenih skupin v državi. Tokrat namesto tega, ponudi retrospektivni, čustveni nastop, kjer vse pusti razgaljeno pred poslušalci.

‘Wasted Days (Inbetweens)’ je premišljen pogled na pogrešanje lepote v vsakdanjem življenju. V naglici, da pridemo do svojih ciljev, lahko pogosto izgubimo pogled na veselje našega življenjskega potovanja. Ponuja pravočasen opomin, kako pomembno si je vzeti čas, da za trenutek mirujemo v hitrem svetom, ki nas obkroža in cenimo tiste okoli sebe, preden nam za to zmanjka časa. Gre za miselno prebujanje. Ne delati ničesar je nekaj zelo posebnega,” sta novi single opisala Larry Pink The Human.

“Gre za skladbo o čarovniji življenja, ki jo spoznamo šele takrat, ko ta že mine,” pa so skladbo na Twitterju komentirali člani zasedbe IDLES.