VIDEO: Man With A Mission z novim singlom ‘All You Need’

7. decembra, 2020
Man With A Mission

Man with a Mission, stilizirano MAN WITH A MISSION, je japonska rock zasedba, ki je bila ustanovljena v Shibuyi v Tokiu na Japonskem leta 2010. Skupino trenutno sestavlja pet članov z umetniškimi imeni Tokyo Tanaka (vokal), Jean-Ken Johnny (električna kitara in spremljevalni vokal), Kamikaze Boy (električna bas kitara in spremljevalni vokal), DJ Santa Monica (klaviature in DJ) in Spear Rib (bobni).
Zasedba je izdala povsem novi singel ‘All You Need’, ki ga lahko slišite na Altr radiu. Visokooktanska rock skladba se posmehuje presežkom in pohlepu, kar je prikazano tudi v šaljivem videospotu.

Pesem služi tudi kot zvočna spremljava nove japonske aplikacije za mobilne igre “A.I.M. $ 〜All you need is money” podjetja NHN PlayArts.

Vokalist in kitarist zasedbe MAN WITH A MISSION MAN, Jean-Ken Johnny je ob izidu dejal: “Pesem je bila napisana za povsem novo aplikacijsko igro “A.I.M. $ 〜 All You need is money “. Gre za komično razbojniško igro o tatovih, ki varajo, lažejo in sleparijo, da bi zavladali svetu, polnem zločinov. Pesem sem želel narediti komično in hkrati tudi cinično, kar je nekakšna satira kapitalizma in naše zasvojenosti z denarjem. Je plesna in agresivna, komična in cinična. Upam, da boste uživali.”

Skupina je izdala tudi dokumentarni film “MAN WITH A MISSION: THE MOVIE -TRACE THE HISTORY”, ki zajema njihov vzpon od majhnih rock klubov do razcveta na stadionih.

MAN WITH A MISSION so danes ena najuspešnejših rock skupin v Aziji. Redno razprodajajo arene po domovini, zaključili pa so tudi razprodane turneje po Veliki Britaniji, Evropi in ZDA. Njihovo popularnost odlično predstavijo prepolni šotori na njihovih nedavnih nastopih na festivalih Reading & Leeds ter Download. Zasedba je pomemben del Japonske kulture. Njihove pesmi so bile v številnih anime filmih, televizijskih oddajah, videoigrah, vključno s Street Fighter V. Njihovo glasbo uporabljajo tudi odmevne športne ekipe, kot je ekipa Super Rugby Sunwolves in New Japan Pro Wrestling G1 Climax.

‘All You Need’ sledi nedavni izdaji skladbe ‘Telescope’ v oktobru 2020. Skupina bo leto 2020 zaključila s popolnoma novo pesmijo ‘Evergreen’, ki bo izšla 29. decembra 2020, in zaokrožila še eno fenomenalno leto za skupino, četudi v nenavadnih okoliščinah.