VIDEO: Nina Bulatovix so nazaj!

28. decembra, 2020
Nina Bulatovix, foto: Sašo Stomatovski

Alternativci Nina Bulatovix so izdali novi single ‘Prekerni‘. Gre za prvi komad iz novega albuma ‘Zob za zob’, ki bo izšel 21. januarja 2021.

“Single ‘Prekerni’ je zvočna razglednica priložnosti in radosti podalpskega raja. Smernice so znane. Postopki določeni. Rezultati na dlani. Zagotovljeno je sodelovanje v mednarodnih tokovih,” je bilo zapisano ob izidu. Ob izidu je zasedba Nina Bulatovix še zapisala: “Imamo ga. Prvi komad z novega albuma! #PREKERNI. Niti približno nam ne bi uspelo brez teh čudovitih ljudi: Marko LavrinAndrej HrvatinDominika MašaZoran PungerčarLook Backandlaugh in Tadej Vaukman.”

Nina Bulatovix je hitrost, je krik nezadovoljstva, je nalaganje, gestikuliranje, zavijanje z očmi, prekršek na terenu, ločnica, enostavnost druge žoge, punk, je bas in boben in vokal v enem, nikakor Jim Morrison, je pa odgovor neke scene, nekega prijateljstva, nekega časovnega obdobja, nekega zavzemanja, nekega mišljenja, nekega boja, nekega življenja, je krneki. Za nekaj. Za nekoga. Za nas.Vsi smo mi hlapci svojih gospodarjev in gospodarji na drug(ačen) način; hlapcev mnogo(terosti) ne zmanjka. Vsi smo mi Nina Bulatovix! Hoteli ali ne. Priznali ali ne. Govorili ali ne. Mislili ali ne. Štopali ali ne.