VIDEO: Pop punkerji Red City Radio naznanili izid novega albuma

15. oktobra, 2020
Red City Radio

Očitno obstaja velika ironija, da zasedba album, ki bo izdan v letu 2020, poimenuje ‘Paradise’. To je namreč leto, ki je vse prej kot čudovito, še manj, primerljivo z rajem. A kljub temu so se Red City Radio odločili, da tako naslovijo svojo četrto ploščo. Mogoče se zdi čudno za skupino, ki je bila od nekdaj podcenjena, vendar je v resnici v skladu z njihovo neustavljivo odpornostjo, ki so se je nalezli od ustanovitve leta 2007.

“Naslov albuma smo prevzeli iz istoimenske skladbe,” pojasnjuje vokalist / kitarist Garrett Dale, “kar pomeni, da poiščete svoj raj, četudi je to težka pot. To zame pomeni raj; raj uma, iskanja resnice in miru ter ljubezni skozi svojo iskreno, grozljivo resničnosti. Vse je, kako gledate na to, vsa je percepcija. Raj je lahko celo zapor, če tako gledate nanj.” “Gre za stanje duha,” se strinja kitarist Ryan Donovan, “na svojem potovanju, v svojih spravah z lastnimi demoni ali celo samo najti mir v sebi, ne glede na to, kaj imate radi. Ljudje lahko najdejo raj tako, da samo sedijo na kavču s psom ali mačko, ljudje najdejo raj, ko pišejo glasbo, ljudje najdejo raj kot slikajo ali berejo. Vse to je nekako konceptualno in ponotranjeno.”

Ob napovedi izida novega albuma ‘Paradise’, je zasedba izdala nov single ‘Baby Of The Year’, ki ga lahko slišite tudi na Altr radiu. “Single govori o samouresničitvi in ​​neizogibnih spremembah v življenju, s katerimi se moraš naučiti živeti,” nov single opiše Ryan Donovan.