VIDEO: Press to MECO z novim singlom ‘Gold’

10. June, 2021

Press to MECO so izdali povsem nov single ‘Gold’, skladbo polno poudarjenih kitarskih riffov, ki kažejo tehnično podobo zasedbe.

Press to MECO

Single ‘Gold‘, ki ga lahko slišite na Altr radiu, se spopada z neizmernostjo sodobnega življenja in našimi nezmožnostmi, da se izklopimo in poskrbimo zase. ‘Gold’ kriči po pozornosti in udarja po ušesih ter s tem močno izstopa na prihajajočem albumu, ki ga bo zasedba Press to MECO izdala 20. avgusta 2021.
“‘Gold’ govori o občutku, da smo preobremenjeni z veliko količino informacij, ki jih dnevno prejmemo v sodobnem življenju. Bitka med tem, da se želimo odklopiti od stvari, po drugi strani pa ne želimo biti nevedni in vseeno želimo vedeti kaj se dogaja v svetu, ob tem pa ne želimo imeti občutka, da k svetu ne prispevamo na pozitiven način. Gre tudi za občutek, da smo paralizirani in ne želimo ustvariti ali povedati ničesar pomembnega, saj je že milijon idej, stališč in nasprotujočih si mnenj… občutek, kot da samo dodajamo hrup,” je novi single, ki prihaja z videospotom komentiral bobnar in tekstopisec Lewis Williams.