VIDEO: Pulley pripravljajo nov album!

4. May, 2022

Skate punk veterani Pulley bodo 13. maja pri založbi SBÄM Records izdali nov album The Golden Life. Za pokušino pa so že zdaj izdali istoimenski singel, ki prihaja skupaj z animiranim besedilnim videom.

Naslovnica prihajajočega albuma

Kot dokazuje nov singel ‘Golden Life’, ima zasedba Pulley še vedno enako spretnost za ustvarjanje hitrega, melodičnega punka, kot so ga imeli na svojih klasičnih ploščah iz 90-ih let prejšnjega stoletja. Če pogrešate dneve slave legendarnih kompilacij Punk-O-Rama, potem vam bodo Pulley prav gotovo pobožali dušo.

“Opazovanje generacije otrok, ki so bili navidez oropani izkušnje. Življenje brez lahkega dostopa do dobrega in/ali slabega. Veliko tega, kar so videli na svetu je bilo negativnega, nepredstavljiva teroristična dejanja, vojna in nasilje, delitev ljudi. Kar zadeva glasbo, si je naša generacija za poslušanje določene glasbe morala precej naprezati, saj alternativa ni bila tako dostopna kot danes. Tehnologija je, čeprav ima tudi svoje dobre vidike, je odstranila izkušnjo, ki je ponujala globlje spoštovanje življenja,” pa je o novem albumu dejal Scott Radinsky, frontman zasedbe Pulley in nekdanji podajalec v Major League Baseball.