VIDEO: Red Fang z zadnjim videospotom pred izdajo albuma

24. May, 2021

Priljubljeni portlandski stoner rockerji z afiniteto do metala, bodo 4. junija 2021 pri založbi Relapse Records izdali novi album Arrows.

Red Fang

Zasedba je tik pred izidom novega albuma presenetila oboževalce s singlom ‘Why’, ki prihaja skupaj z zabavnim videospotom, kar je postal zaščitni znak zasedbe Red Fang. “Videospot je prežet z vznemirjenjem. Naš kolega Ansel Wallenfang, režiser videospota za skladbo ‘Antidote’ se vrača z divjo in smešno, a hkrati ganljivo zgodba o posebni skupini prijateljev, ki igrajo skupaj kot hišni glasbeniki picerije,”razloži vokalist in basist Aaron Beam.“Stvari postanejo precej temnejše, kot bi si predstavljali. Upamo, da ne deluje preveč ceneno.”

Album Arrows so snemali v Halfling Studios v rodnem Portlandu z dolgoletnim sodelavcem Chrisom Funkom, producentom ‘Murder The Mountains’ in ‘Whales and Leeches’ iz leta 2013. “Chris ima pomemben vpliv na čudne ambientalne dodatke med skladbami in grozljive naključne zvoke v skladbah,” je poudaril kitarist Bryan Giles“Zagotovo ustvari dodatno dimenzijo naši glasbi, ki bi sicer manjkala.”