VIDEO: Repetitor izdali četrti studijski album

21. novembra, 2020
Repetitor

Gromoglasni četrti album beograjskega garažno-rockerskega tria Repetitor, ‘Prazan prostor među nama koji može i da ne postoji’, je izšel včeraj, 20. novembra 2020, pri domači neodvisni založbi Moonlee Records. Album je na voljo v digitalnem formatu, na CD-ju in vinilu.

Na novem albumu ‘Prazan prostor među nama koji može i da ne postoji’, je tudi skladba ‘Kost i koža’, ki jo lahko slišite na Altr radiu. Sicer pa na album slišimo samozavesten bend v svoji doslej najbolj udarni obliki. Zvok je oster in zgoščen, kompozicije zrelejše, komadi pa raznovrstnejši. Čeprav trojka morda na prvi pogled deluje nedolžno, je zvočni zid, ki ga proizvajajo neukročeni koščeni frontman, viharna basistka in srdita bobnarka, tako silovit, da bi lahko z njim premikali gore. 

Že od prvega akorda nas bend odpihne s svojim neusmiljenim hrupnim garažnim rockom ter prebada z rafali mastnih stonerskih riffov ob spremljavi razjarjenih vokalov v srbskem jeziku. Beograjski tornado nas za grlo drži vse do sklepnega intimnega diptiha, pri katerem si prvič resnično pusti priti do živega. Kot bend brez želje po pretvarjanju, ki z lahkoto prežveči in izpljune rock klišeje ter preprosto piči svoj rock’n’roll, so Repetitor utelešenje surove energije legendarnih Iggy and the Stooges.

Novi album tria Repetitor je poslastica za vse ljubiteljice in ljubitelje avtentične izraznosti ter distorzirane blaznosti!