VIDEO: Shinedown izdali album ‘Planet Zero’

26. April, 2022

Dinamični alt rockerji Shinedown so izdali tudi nov singel ‘The Saints Of Violence And Innuendo’, ki je vzet iz njihovega novega albuma Planet Zero, ki je izšel 22. aprila pri založbi Atlantic Records.

Shinedown

Nov singel ‘The Saints Of Violence And Innuendo’, ki ga lahko slišite na ALTR radiu, govori o načinu delovanja družbe, ki ne ceni poštenosti in namesto tega uporablja polresnice, lažne pripovedi in vzpodbuja prakse, ki ne odražajo interesov ljudi.

Celoten album Planet Zero vsebuje pesmi, ki opozarjajo na nevarne dehumanizacijo in posledice izključevanja – če drug drugega zapremo, tvegamo, da izgubimo empatijo, spoštovanje drug do drugega in svojo sposobnost komuniciranja in poenotenja na način, ki vodi do dejanskega napredka in razumevanja. Planet Zero je pronicljiv pogled na nekatera najbolj kritična vprašanja družbe, vključno z vse bolj strupeno delitvijo, potrebo po poštenosti v našem javnem diskurzu ter jedkimi učinki družbenih medijev na duševno zdravje in človeštvo. Delno družbeni komentarji in delno poglobljeno raziskovanje človeške psihe, so tudi upanje, zmaga in opomniki, da vsi potrebujemo drug drugega. Konec koncev je strastno vzpodbujanje ljudi k enotnosti že dolgo v središču njihovega ustvarjalnega ustvarjanja.