VIDEO: Sladica z vokalistom zasedbe Batista Cadillac

19. novembra, 2020
Urban Lutman

Sladica kolektiv z Dj Zedsom na čelu je izdal novo skladbo z naslovom ‘Manjkaš mi’, kjer vokalni del prevzema Urban Lutman in jo lahko slišite na Altr radiu. Urban je domači up soul in RnB scene, bolj znan kot glavni vokalist zasedbe Batista Cadillac. Pesem je začela nastajati že v lanskem letu, ko je Jani Hace ekipi Sladice prinesel osnovno idejo skladbe, ki je kasneje prav z Urbanom dobila tisto pravo Motown zgodbo. ‘Manjkaš mi’ so tudi tokrat posneli v studiu Penrose s producentom Jernejem Kržičem

Videospot je nastal pred obdobjem nošenja mask na prostem in v svojih kadrih skriva člane benda, produkcije in širšega kroga Sladica družine.

Zvezdan Simić aka DJ Zeds, že 20 let skrbi, da kvaliteten soul in RnB prihajata do poslušalcev. Začelo se je leta 2000 z radijsko oddajo na takratnem radiju Gamma MM, nadaljevalo z mixtejpi in partiji, ki so s sestavo vrhunskega benda in vokalistov dosegli vrhunec na Sladica Live dogodkih. V letu 2021, prihaja avtorski album ‘Sladica 20’.

Avtorska ekipa Jani Hace, Tadej Košir, Erik Marenče, Ivo Rimc, Dj Zeds in veliko število pevcev in pevk obljubljajo veliko soula in napovedujejo promocijski koncert v Kinu Šiška, ki je zaradi trenutnih razmer prestavljen za nedoločen čas. Na albumu se obeta veliko sodelovanj z najboljšimi vokalisti V Sloveniji in regiji. Kmalu pa prihajajo tudi posnetki skladb s prihajajočega albuma v živi izvedbi.