VIDEO: Superlove izdali istoimenski EP

21. November, 2020
Superlove

Bristolska vznemirljiva noise-pop zasedba Superlove je navdušeno izdala novi, istoimenski EP, ki je izšel 13. novembra 2020, pri založbi Rude Records. EP je petdelni projekt s popolno harmonijo pop rock elementov in globokih tekstov, zapet s sentimentalnostjo, a hkrati hladnim pristopom, zaradi česar se zasedba loči od ostalih. “Tako dolgo smo čakali na izdajo tega EP-ja! Snemanje pesmi smo namreč zaključili pred dobrim letom dni, tako da je resnično dober občutek, ko končno lahko rečemo, da smo ga izdali,” je ob izidu novega EP-ja dejal vokalist Jacob Rice.
Zasedba Superlove za svoj najnovejši single ‘Untouchable’, ki je del novega albuma in ga lahko slišite na Altr radiu, posnela tudi videospot.


“Skladbi, kot sta ‘Untouchable’ in ‘Life is Great’, sta vsekakor korak v smer glasbe, ki jo želimo raziskati še bolj in komaj čakamo, da vidimo reakcijo na to. Vedno smo si želeli, da bi bile stvari čim bolj raznolike, da bi bile zanimive za nas in našo publiko. Tako smo ponosni na vse te pesmi in na to, kaj nam predstavljajo. Upamo, da bodo lahko v življenje ljudi vnesle veliko pozitivnosti ljudem, ki to zdaj potrebujejo,” so ob izidu albuma dejali Superlove.