VIDEO: Sydney Sprague izdala novi single ‘Steve’

23. November, 2020
Sydney Sprague

Vsi vemo, da je bilo najbolj plodno obdobje alternative v 90-ih letih prejšnjega stoletja, zato ne čudi, da danes mnogi želijo “posnemati” duh tistega časa. Sydney Sprague je prav gotovo glasbenica, ki ji to odlično uspeva, kar kaže tudi njen novi single ‘Steve’, ki ga lahko slišite na Altr radiu. Single hitro na površje prikliče spomine na zasedbo Everclear in zlato dobo alternative.

Grungersko uglašene kitare bodo prva stvar, ki jo boste slišali, skladba ‘Steve’ pa vas bo dokončno posrkala z gladkim in pomirjujočim vokalom Spraguove, ki skladbi daje svež zvok. Čeprav ima skladba hipnotično melodijo, pa ne prihaja v najbolj svetlem obdobju Spraguove.

“Resnična zgodba singla ‘Steve’ je, da sem se naveličala svojega življenja in začel znova. Moje življenje je zavilo v slepo ulico, obkrožena sem bila s slabimi ljudmi, propadlo zvezo in živela sem v stanovanju, ki sem ga sovražila. To skladbo sem napisala na prelomni točki, ko sem imela končno vsega dovolj in iz življenja izključila vse slabo,” je zgodbo novega singla osvetlila Sydney Sprague.
Sydney Sprague je ob izidu novega singla napovedala tudi izid novega albuma ‘Maybe I will see you at the end of the world’, ki naj bi izšel 26. februarja 2021 pri založbi Rude Records.