VIDEO: Talk Show napovedujejo nov EP!

16. August, 2022

Ob napovedi novega EPja Touch the Ground, ki naj bi izšel 23. septembra letos pri založbi Missing Piece Records, je zasedba Talk Show izdala še nov singel ‘Cold House’. Nov EP bo poleg zbirke šestih skladb, ki sta jih producirala Joe Goddard (Hot Chip) in Al Doyle (LCD Soundsystem, Hot Chip) v studiu Hackney, ponudil zvok skupine, ki se je ustavila, ponovno ovrednotila in postala ena najbolj vznemirljivih in edinstvenih možnosti naokoli.

Talk Show

Nov singel ‘Cold House’, ki ga lahko slišite na ALTR radiu je hrupen z neustavljivim, plesno težkim beatom, ki ga je navdihnila ‘House of Jealous Lovers’ skupine The Rapture. Frontman Harrison Swann je nov singel opisal tako: “Želel sem napisati nekaj velikega, a manj temačnega in osredotočenega na tiste skupine, ki prihajajo iz New Yorka. Iskreno povedano, komaj čakam, da to odigram pred množico.”

Ker so večino pandemije preživeli v negotovosti, ustavljali in začenjali, se je ekipa ponovno ovrednotila in se vrnila z nekaterimi svojimi najbolj vznemirljivimi deli, ki spodbujajo razmišljanje. Rezultat je zvok, ki se zdi izrazito njihov lasten, in ob navajanju vplivov, kot so stare soul plošče, elektronska glasba, DJ seti na Boiler Room, MF Doom, Beastie Boys in The Chemical Brothers, se Talk Show še nikoli niso zdeli bolj obsežni in sveži.