VIDEO: The Bouncing Souls izdali prenovljeno verzijo skladbe ‘Highway Kings’

10. oktobra, 2020
The Bouncing Souls

Kot del serije predelanih skladb so, punk rockerji, The Bouncing Souls, izdali novo različico uspešnice ‘Highway Kings’, ki jo lahko slišite tudi na Altr radiu. Ta različica bo del albuma ‘Volume 2’, ki bo izšel 23. oktobra 2020 pri založbi Pure Noise Records.

Basist Bryan Kienlen je ob tem dejal: “Eden mojih najljubših krajev na svetu je cesta med kraji. To je edinstvena kombinacija občutka svobode, ko od nekod odhajaš, in navdušenje pred neznanim. Tako sem hvaležen, da vsi moji najljubši ljudje na svetu, delijo mojo ljubezen do avtoceste. To besedilo sem napisal v našem kombiju, medtem ko smo bili na turneji. To je praznovanje tega, kar počnemo in kdo smo, od besede do besede. Mislim, da smo razbili nekaj zastarelih kalupov, ki smo jih oblikovali v desetletjih. Glasba je popolnoma sveža in besedila pesmi resnično dobijo priložnost, da zasijejo v tej novi stvaritvi.”

Na albumu bodo različne predelave desetih klasičnih skladb zasedbe in ena povsem nova skladba ‘World On Fire’. Nove predelave poudarjajo neizpodbitne melodije in besedila, ki vznemirjajo srce in bili vedno jedro glasbe skupine The Bouncing Souls, ‘Volume2’ pa osvetljuje, zakaj je skupina tako priljubljena že 30 let.