VIDEO: The Offspring bodo letos izdali nov album

13. februarja, 2021
The Offspring

The Offspring so na Twitterju objavili pogovor med vokalistom Dexterjem Hollandom in kitaristom Noodlesom, kjer potrjujeta, da je njihov težko pričakovani novi album končan in čaka samo še na uradno izdajo.

The Offspring so na humoren način, ob napovedi, objavili še grafiko, ki prikazuje vsem znan svetlobni klic Batmana, vendar z logotipom The Offspring, projiciranim na nočno nebo. Medtem se v ozadju predvaja pogovor med Dexterjem Hollandom in Noodlesom, v katerem razkrijeta novice, ki so jih oboževalci že dolgo čakali. “Mislim, da bi jim morala povedati, da bomo izdali novo ploščo,” pravi Holland in doda: “To je res, to je res. Vem, da smo to že veliko povedali, ampak tokrat je drugače, ker je album dejansko že končan. Imamo pesmi. Imamo naslove. Imamo založbo. Imamo naslov albuma. Vse je pripravljeno za izdajo.”

Namignila sta tudi, da točnega datuma izida še nimata, saj to prepuščata založbi. Sta pa obljubila, da bo zasedba pred izidom albuma, prav gotovo izdala še single.

Leta 2015 so The Offspring izdali single ‘Coming for You’, ki so ga mnogi razumeli kot najavo novega albuma. Mesec dni kasneje je Holland dejal, da so na pol poti pisanja pesmi za novo ploščo. Kitarist Noodles je začel govoriti o morebitni izdaji že leta 2016 in na neki točki se je to zdelo zelo verjetno. Toda leta 2018 je Noodles navrgel idejo, da bi lahko ustvarjali celo dva albuma. V zasedbi je nato prišlo do spremembe, ki se je končala v sodnem postopku z basistom Gregom K. Nato se je zgodila še pandemija, ki je izbrisala vse možnosti izida leta 2020. The Offspring so oboževalce lani nekoliko pomirili z izdajo priredn ‘Here Kitty Kitty’ in ‘Christmas (Baby Please Come Home)’, zdaj pa se zdi, da bodo končno izdali svoj prvi album po ‘Days Go By’ iz leta 2012.