VIDEO: The Offspring izdali naslovno skladbo prihajajočega albuma

27. February, 2021
Novi album zasedbe The Offspring

The Offspring se pri naslovni skladbi novega albuma ‘Let the Bad Times Roll’ vračajo k svoji mešanici brezskrbnega pop-punka in ironije. Istoimenski prihajajoči album bo prvi v skoraj desetletju. Že leta so namreč obljubljali, da je na poti nov album, zdaj pa so končno potrdili, da bo izšel 16. april letos in tako nasledil album ‘Days Go By.

‘Let the Bad Times Roll’ je prva nova avtorska skladba zasedbe po izdaji skladbe ‘Coming For You’ iz leta 2015, ki se bo pojavlja tudi na prihajajočem 10. albumu skupine The Offspring. Najnovejši singl prehaja iz razburljivih akustičnih pasaž na znane punk občutke, hkrati pa s prstom kaže na bolezni današnje družbe.
“Zdi se mi, kot da smo v edinstvenem obdobju v zgodovini, kjer namesto da bi naši svetovni voditelji dajali vse od sebe, je bolj tako, kot da jim je vseeno za vse, kar je precej strašljivo,” je o novi skladbi dejal vokalist Dexter Holland .

Album je produciral legendarni Bob Rock (Motley Crue, Metallica), ki je bdel tudi nad prejšnjima dvema albumoma zasedbe The Offspring, ‘Days Go By’ in ‘Rise and Fall, Rage in Grace’.

‘Let the Bad Times Roll’ je prvi album skupine brez basista Grega Kriesela (znanega kot Greg K.), ki je tožil pevca Dexterja Hollanda in kitarista Kevina ‘Noodlesa’ Wassermana zaradi kršitve blagovne znamke in kršitev partnerske pogodbe glede pravic do imena.

Seznam skladb prihajajočega albuma ‘Let The Bad Times Roll’:

1. “This Is Not Utopia”
2. “Let the Bad Times Roll”
3. “Behind Your Walls”
4. “Army of One”
5. “Breaking These Bones”
6. “Coming for You”
7. “We Never Have Sex Anymore”
8. “In the Hall of the Mountain King”
9. “The Opioid Diaries”
10. “Hassan Chop”
11. “Gone Away Requiem”
12. “Lullaby”