VIDEO: The Sonder Bombs izdali nov album

13. februarja, 2021
The Sonder Bombs

Brez obotavljanja in treme The Sonder Bombs še naprej ustvarjajo iznajdljivo glasbo, ki je vredna veliko več kot le posredovanje pozornosti. Zasedba je namreč konec januarja, pri založbah Take This To Heart Records (ZDA) in Big Scary Monsters (Velika Britanija, EU), izdala novi album ‘Clothbound’.

Ime zasedbe se vrti okoli samostalnika “sonder”, ki je opredeljen kot spoznanje, da ima vsak svojo zgodbo. Z drugimi besedami, obstajajo tudi drugi ljudje, ki imajo skoraj enaka upanja, strahove, frustracije in željo po ljubezni, ki jo imate sami, zato morate preseči samega sebe.
Zasedba The Sonder Bombs je najprej, leta 2016, zaživel kot duo, ki sta ga sestavljala Willow Hawks in Jimmy Wilkens, čemur je sledilo dodajanje članov in izdaja prve plošče ‘Modern Female Rockstar’, leta 2018. Album ‘Clothbound’ je tako njihov drugi album, ki je glasbeno precej presegel prvega. Na njem je tudi skladba ‘K.’, ki jo lahko slišite na Altr radiu. Skladba se suče na bleščečih pop-punk vrtincih, narašča in pada na intenzivnejših kitarah, čemur sledijo injekcije metalcore tanga. Skupina se ne boji poslušati lastnih nasvetov in pustiti, da se njihova čustva razvnemajo, zato ne čudi, da v tej skladbi streljajo iz vseh cilindrov, medtem ko se sprehajajo od hardcorea do metala.