VIDEO: TREi za novo skladbo ‘Space & Time’ rekrutiral DUB FX-a

1. December, 2020
TREi

TREi je eden glavnih nosilcev novozelandske drum’n’bass scene. Poleg The Upbeats in Concord Dawn je eden glavnih predstavnikov ene največjih držav za drum’n’bass glasbo po vsem svetu. Še posebej zdaj, ko je Novi Zelandiji uspelo premagati pandemijo in lahko prireja klubske zabave in celo festivale, medtem ko mi vsi nestrpno čakamo, je država postala leglo za vse vrste hrupnih prijetnosti.

TREi je za novo skladbo ‘Space & Time’ zbral popolno ekipo, ki jo sestavljata še lokalna legenda Tiki in avstralski junak beatboxa Dub FX.

TREi se je vedno naslanjal na “težjo” stran drum’n’bass-a in to počel dobro. Njegov smisel za ta zvok nam vedno prinese težke vibracije, ki jih lahko poda samo drum’n’bass. Skupaj s Tikijem Taanejem in Dub FX-om, nas odnese s himno, ki kar kriči po tem, da postane na zabavah, njegova nova otvoritvena skladba. ‘Space & Time’ je namreč točno to: material za otvoritev epskih festivalov elektronske glasbe. Linija bobnov z nizkim zvokom, ki jo takoj prepoznate kot TREi-jevo, če poznate njegove prejšnje stvaritve. Vokalna predaja je tako gladka, da je skoraj ne opazite. Od atmosferskih vokalnih zvokov refrena do gostilniškega pljuvanja in nazaj. Tudi pobesneli sintetizatorji, dajejo občutek, da bi se res lepo podali ob veliki množici in noro svetlobno predstavo. Ampak, dokler to še ne bo mogoče, si moramo to zgolj predstavljati.