VIDEO: Tropski z novim singlom ‘Oni’

6. marca, 2021
Tropski

Tilen Guzelj – Tropski je reper, poet in tekstopisec. Navdihu sledi med vzponi in padci v vsakodnevnem življenju, ki jih skozi pozitivni pogled na svet zapiše v vrstice in glasbo, s katero izraža svoje misli, občutke in emocije. Tako je nastal tudi zadnji single ‘Oni’, ki ga lahko slišite na Altr radiu.

Tropski je poznan obraz slovenske rap scene, ki na glasbenem področju deluje že več let, aktivno v okviru založbe Wudisban Records, kjer deluje kot tekstopisec in reper.

Temelje svojega ustvarjanja je postavil s prvim projektom ‘Demo tejp’ (2012) z reperjem Tinetom Šreklom – Nite-om. Leta 2013 je prejel nagrado MTV Gold Award za pesem ‘Betonska Šuma’ v sodelovanju z Markom Kocjanom – Emkej-em in Nite-om, ki je poskrbel za produkcijo pesmi. V letu 2014 je z Nite-om izdal album ‘Tropska Noč’. V letu 2015 je izdal pesem in videospot ‘That’s Life’, ki se je uvrstila na drugo mesto lestvice MTV Adria in se več tednov vrtela na slovenskih radijskih lestvicah.

V letu 2019 je izdal album ‘Tropska Noč 2’, ki je izšel pod okriljem založbe Wudisban records in producentsko taktirko Nite-a.