VIDEO: Wckd Nation posneli videospot za ‘Come over, come by’

9. februarja, 2021
Wckd Nation

Wckd Nation predstavlja videospot za skladbo ‘Come over, come by’, ki jo je skupina pripravila v sodelovanju z rapperjem Vazz-om in je bila izdana v sklopu 35. obletnice Radia SI, junija 2020.

Videospot je nastal iz samoiniciative Jana Filipa Jordana Frangeša, ki je jeseni 2020 objavil kratek Instagram fan video, v katerem je vključil skladbo ‘Come over, come by’. Skupina je bila nad posnetkom navdušena, kontaktirala Jana in ga prosila naj posname še uradni video. Jan je z veseljem privolil in po treh mesecih Jan in Wckd Nation ponosno predstavljata videospot za skladbo ‘Come over, come by’. Video je Jan Filip Jordan Frangeš posnel v Instagram formatu, pri čemer mu je pomagal Tim Lončar.

Jan Filip Jordan Frangeš
Jan Jordan Frangeš je kreativni 25-letnik, ki v času karantene zabava svoje sledilce s kratkimi videovsebinami na Instagramu. Če bi videi na koncu imeli tudi podpise, komu gre zasluga za nastali video, bi se Jan lahko podpisal pod vse: je namreč režiser, scenarist, igralec in glasbeni producent. Novembra ga je Cosmopolitan nagradil z nazivom slovenskega moškega influencerja leta 2020.

Tim Lončar
Tim Lončar večino svojega časa posveti umetnosti. Dneva brez igre, plesa ali petja preprosto ne pozna. Zelo rad eksperimentira v različnih gledaliških, plesnih ter glasbenih žanrih. Kreativo in inspiracijo vedno išče v ljubezni.