DOBRA ALTRNATIVA

Nov slovenski alternativni spletni kanal.

ALTR.si je več kot alternativni spletni radio. Je platforma, ki povezuje glasbene in kulturne ustvarjalce, umetnike, kreativce in poslušalce.

Poslušalcem želimo ponuditi svežo in uravnoteženo kombinacijo alter, rock, indie, punk, metal, r'n'b, rap, d'n'b in jazz glasbe ter drugih sorodnih alternativnih žanrov, ki jim druge komercialne radijske postaje ne namenjajo zadostne pozornosti. K skrbno izbrani in kurirani glasbeni opremi s spletnim portalom ALTR.si dodajamo še novice s poudarkom na domači alternativni glasbeni in širši ustvarjalni sceni, napovednik koncertov doma in v tujini, možnost rezervacij in nakupa vstopnic, reportaže, zanimive, zabavne in originalne video vsebine, oddaje, vloge, podcaste in še mnogo več. Naše poslanstvo je tako domačim glasbenim ustvarjalcem ustvariti kanal, kjer se lahko predstavijo, poslušalcem pa kakovostne in zanimive vsebine.

PRENESI MOBILNO APLIKACIJO

Najboljša domača in tuja alternativna glasba odslej na voljo tudi na mobilni aplikaciji ALTR za iOS in Android mobilne naprave!

Phone Mockup

Ekipa

Marko Jakopanec
Marko Jakopanec
Glavni urednik, tehnika, ustanovitelj
Matej Regent
Matej Regent
Novinar, Spletni redaktor
Rebeka Kopčič
Rebeka Kopčič
Novinarka, Spletna redakcija
Vid Horvat
Vid Horvat
Sodelavec
Nik Šmon
Nik Šmon
Producent
Primož Zajšek
Primož Zajšek
Ustanovitelj

Kontakt

Splošno
poslusam@altr.si
Novice, reportaže, recenzije in dogodki
matej@altr.si
Marketing & oglaševanje
marketing@altr.si
Tehnika in program
marko@altr.si
Nalaganje...
POSLUŠAJ V ŽIVO